skip to Main Content

Boeking en betaling
Een besproken reservering is pas definitef na betaling van de volledige sessie binnen de 7 dagen na reservering. Hiervoor krijgt u een reserveringsformulier dat u volledig ingevuld terugstuurt binnen de 7 dagen.

Mocht u door ziekte niet kunnen komen, dan kan de afspraak 1x kosteloos verplaatst worden naar een andere datum.
Bij een newborn sessie mag dit ook een babysessie zijn later in het jaar. Een fotosessie zal nooit terugbetaald worden. Dit is ook van toepassing als u geen nieuwe afspraak maakt of als u de sessie niet minimaal 24u van tevoren afzegt.

Mocht ik omwille van privé omstandigheden de sessie moeten afzeggen, dan maak ik zo snel mogelijk met u een nieuwe afspraak.

Op het reserveringsformulier vindt u alle gegevens terug ivm de geboekte shoot, zijnde datum, uur, prijs, en wat er in de prijs inbegrepen zit. Bijkomende foto’s kunt u bijbestellen tegen het vaste bedrag dat op dat moment van toepassing is en dienen betaald te worden vòòr aflevering ervan.

De shoot
Bij shoots op locatie is het weer een belangrijke factor. Daarom worden er telkens vooraf 2 data vastgelegd; de 1ste datum is de gangbare datum, de 2de datum is een reservedatum indien het weer spelbreker is op de 1ste datum. Hiervoor wordt geen bijkomende kost aangerekend. Let wel : er zal maar 1 shoot plaats vinden.

Bij een newborn shoot is de gewilligheid van uw kind de belangrijkste factor. Dit bepaalt ook de selectie van het aantal foto’s. U zult altijd een keuze hebben uit min. 6 foto’s. Mocht de sessie door omstandigheden zoals extreem huilen of zo niet lukken, dan mag u eenmalig voor een extra sessie terug komen.

Gewonnen shoots, mini-shoots of shoots met korting kunnen maar 1 keer uitgevoerd worden.

De foto’s
Ik maak voor u een selectie van de genomen foto’s. Deze worden professioneel nabewerkt.

U mag zelf een keuze maken uit de selectie foto’s. Dit gebeurt via een persoonlijke link voor een online galerij. Deze galerij zal 3 weken beschikbaar zijn en bevat enkel foto’s in lage resolutie (LR) met logo.

Het kan zijn dat uw scherm andere kleuren aangeeft dan mijn scherm. Ik werk nl. met een gekalibreerd scherm, dat kleuren correct weergeeft. Als u afdrukken laat maken bij goedkopere fotoservices, dan is dit steeds op eigen risico.

Auteursrecht en copyright van de foto’s
Het auteursrecht blijft ten allen tijde van Nature & Moments Fotografie. Bij het plaatsen van de foto’s op social media moet daar mijn naam bij vermeld worden. U mag de foto’s gebruiken voor kaartjes/eigen gebruik. De foto’s mogen niet verkocht worden aan een bedrijf, magazine, pers of eender welke externe bron. Er kunnen hiervoor gerechtelijke stappen ondernomen worden.

Het is niet toegestaan digitale bestanden op internet te zetten die door u bewerkt zijn (zoals het veranderen van kleuren, bijsnijden etc….). Alleen de originele bestanden mogen daarbij gebruikt worden. Hiervoor krijgt u trouwens foto’s in lage resolutie met mijn logo op.

Ik gebruik sommige foto’s voor het uitbreiden van mijn portfolio op mijn website, social media of drukwerk zoals een flyer of visitekaartje. Indien u dit niet wil, gelieve dit aan te geven bij boeking van de shoot.

Stijl
Ik gebruik een eigen stijl en hou mij daar ook aan. Suggesties zijn welkom, maar die integreer ik enkel als ze passen binnen mijn stijl. 

Dit geldt ook bij newborn sessie. Ik heb accessoires waaruit u kan kiezen voor een sessie. In overleg kunnen ook eigen spulletjes gebruikt worden, indien die vallen binnen mijn eigen stijl. 

Bij baby’s vanaf 6 maanden en grotere kinderen, geef ik u wel graag een kledingadvies, zodat uw kind zo leuk mogelijk op de foto staat met de gekozen achtergronden en accessoires.

Rust en veiligheid
Tijdens een newbornsessie wil ik alle tijd voor de baby hebben. Ik vraag u daarom bij een newbornsessie geen visite mee te brengen. Dit om de rust tijdens de sessie te bewaren.

Indien gewenst kunnen we een tijdstip afspreken om grotere kinderen mee op de foto te zetten.
Bij een newbornsessie kunnen max. 2 volwassenen meekomen, omwille van de ruimte en het vrijwaren van de rust.

Fotograferen met eigen camera en smartphone tijdens de sessie is niet toegestaan. In overleg kan u 1 of 2 foto’s maken terwijl ik de baby in pose leg.

Bij een sessie staat veiligheid op de eerste plaats. Het kan zijn dat ik u vraag om ondersteuning tijdens een bepaalde pose of het gebruik van materialen.
Ik neem geen risico’s met onveilige poses voor uw baby.

Ik ben niet aansprakelijk voor ongevallen.
Indien u of uw kind iets zou stuk maken, kan u daarvoor uw aansprakelijksheidsverzekering aanspreken.

Als u een fotoshoot reserveert, ga ik ervan uit dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Nature & Moments Fotografie

Logo-FOTO-ROND-zwart

Mona Ceron – Nature & Moments Fotografie
Pannestraat 45
8630 Veurne
Ondernemingsnummer 0741.696.642
Rekeningnummer BE25 0018 7925 7182

Back To Top
error: Content is protected !!