skip to Main Content

♦ Locatie Shoots ♦

Portret

Een leuk portret van jezelf of je kind(eren)!

We kiezen een leuke locatie en er wordt bij voorkeur gefotografeerd tijdens het gouden uurtje (zonsopgang of zonsondergang). Op die momenten kunnen we gebruik maken van het allermooiste licht, wat alleen de sfeer van je foto’s ten goede komt.

195€

Familie/Gezin

Een herinnering aan mooie momenten samen vastgelegd!

Ook hier kiezen we een leuke locatie en wordt er bij voorkeur gefotografeerd tijdens het gouden uurtje (zonsopgang of zonsondergang). Dan kunnen we gebruik maken van het allermooiste licht, wat alleen de sfeer van je foto’s ten goede komt.

Vanaf 195€

Zwangerschap

Je bolle buik laten vastleggen!

Op een leuke locatie naar keuze worden foto’s gemaakt van jou met je bolle buik. Er kunnen ook foto’s gemaakt worden samen met de partner en/of kind(eren). Zo krijg je blijvende herinneringen van je kleintje voordat het op de wereld kwam.

Vanaf 195€

Communie/Lentefeest

Het is feest!

Op een locatie naar keuze worden leuke, ongedwongen foto’s gemaakt van je feestbeest in zijn/haar feestkledij. Ga je voor een stoere shoot of eerder een sfeervolle shoot? Aan jou de keuze. Eventueel kun je ook je hobby betrekken in de foto’s.

Vanaf 95€

Huisdieren

Beestjes en baasjes!

Wil je je huisdier vereeuwigen? Kies dan voor deze shoot. Meerdere mogelijkheden : alleen je huisdier, huisdier en baasje, huisdier en kind(eren)… Deze shoot gaat bij voorkeur door in een bos of park waar voldoende omgevingsachtergrond aanwezig is.

Vanaf 195€

♦ Studio Shoots ♦

Back To Top
error: Content is protected !!